Wij maken en installeren premium gietvloeren

Over Liquidfloors
Gietvloer Mellow - Project van Luc De Beer

Wij maken en installeren premium gietvloeren

TROTSE MARKTLEIDER

In amper 10 jaar groeide Liquidfloors uit tot de Belgische marktleider in gietvloeren voor interieurtoepassingen. Door drastisch verfijnde applicatietechnieken en uitgekiende productinnovatie werd een aanvankelijk industrieel product geschikt voor hoogwaardige interieurafwerking.

 

PASSIE VOOR ARCHITECTUUR

De broers Miguel en Caëtan Garcia-Miranda zijn de oprichters en drijvende krachten van Liquidfloors. Hun diepgewortelde passie voor architectuur, technische opleiding en een carrièrestart in interieurafwerking zijn tot op vandaag de basis van nieuwe mogelijkheden, ontwerpen en continue groei.

 

Caëtan & Miguel Garcia-Miranda
Caetan & Miguel Garcia-Miranda

BEKROONDE INNOVATIE

Dat onze technieken visionair zijn? Dat zeggen wij niet, maar wel het IWT, het toenmalige Vlaamse Instituut voor Innovatie door Wetenschap en Technologie. In 2015 ontvingen we de Vlaamse innovatie Award voor productontwikkeling.

 

WAAR KWALITEIT PRIMEERT

Leveren waar kwaliteit belangrijk is, dat is onze focus. Met een voorliefde voor de verschillende premium segmenten in naadloze bevloering voegen we elk jaar vele honderden referenties toe aan het palmares. Dat doen we met tientallen interne en opgeleide gietvloerexperten, en een ruim netwerk van gecertificeerde installateurs.

 

Erkenningen & Awards

Trends Top Bouwgazelle 2014
IWT Innovation Awards 2015
Stand Design Award BIS17
Benoeming Expert der Koninklijke Elite (Koninklijke Eliten der Arbeid) 2017
Trends Gazelle '17'-'18-'19

Contacteer ons

Wenst u meer info? Aarzel niet om ons te contacteren!

Schrijf je in & ontvang onze nieuwsbrief