Wij heten u welkom op 12/12 in Kortrijk

Wij heten u welkom op 12/12 in Kortrijk

Liquidfloors maakt zich alweer klaar voor een nieuwe Open Huizendag! Hierbij gaan voor u de deuren open van een unieke woning in uitvoering, waar het team graag de Liquidfloors-systemen aan u voorstelt in een real-life situatie.

Voor de laatste keer dit jaar, meerbepaald op 12 december 2015 (09u-14u), brengen we onze opendeur dicht bij huis in Kortrijk en laten we u graag kennis maken met de Liquid Mellow in al zijn mogelijke toepassingen. Het ontwerp van de woning is van de hand van architectenbureau Theunynck – Knockaert, de samenhang van het interieur neemt Liquidfloors voor zijn rekening.

Kom langs en laat u aan de hand van reële voorbeelden informeren over de gebruikte toepassingen en technieken. Exacte adres-gegevens ontvangt u de week voordien en na inschrijving via openhuizendag@liquidfloors.be.

*Kan u er deze editie niet bij zijn, of ziet u liever een andere uitwerking van onze systemen? Laat het ons weten, dan brengen wij u graag op de hoogte van onze volgende openhuizendag, met andere kleuren en op een andere locatie.  Volg ons ook via social media voor de laatste updates en events!