Sketch Book Living

Sketch Book Living

Architecten en hoe ze wonen...

At Home Publishers, een gerenomeerde uitgeverij in de interieursector, lanceert een nieuw en inspirerend boek: 'Sketch Book Living'.
Ontdek hoe architecten wonen en welke materialen ze selecteerden voor hun persoonlijk woonproject.

"Voor de samenstelling van dit boek selecteerden we negentien architectenwoningen en focusten we op het interieur en de woonbeleving. Want daar gaat het de bouwheer ten slotte om, ook als hij zelf ontwerper is ...
... Bij enkele projecten staan we bij monde van experts even stil bij bepaalde keuzes van materialen of technieken die bijgedragen hebben tot de woonbeleving of het comfort van de bewoners. Ze zijn een praktische aanvulling op de inspiratie die je als lezer ongetwijfeld zult vinden in de sprekende beelden en de boeiende verhalen in dit boek." (bron: inleiding Sketch Book Living)

  

Voor dit boek werden een aantal mooie projecten geselecteerd, waar Liquidfloors als partner van de architect/bouwheer mocht optreden. Ontdek er oa. de architectenwoning van Jan Lefevere, die koos voor een Liquidfloors pu-gietvloer in de woonkamer om de ruwe bakstenen en vintage meubelen te accentueren tegenover de nieuwe designelementen. In het project van Bill Cosman werd de hele bovenverdieping en badkamer in Liquid Mellow gietvloer gelegd. Rust en kalmte zijn hier duidelijk de kernwoorden.

Dit mooie boek ligt nu in de betere boekhandel.