PU gietvloeren vs betonvloeren

PU gietvloeren vs betonvloeren

"Gietvloeren: hars of beton?" kopt het artikel in de nieuwe editie van Ik ga Bouwen & Renoveren, dat mooi de verschillende aspecten van gepolijste betonvloeren tegenover harsvloeren uitlegt.

De journaliste contacteerde Liquidfloors om de speciale Liquid Mellow te ontdekken en erkende dan ook unieke karakteristieken van deze gietvloeren tegenover klassieke polyurethaanvloeren: volledig naadloos, elastisch en een aangenaam loopgevoel. Onderscheidend zijn ook de volle, intense kleuren uit onze eigen kleurencollectie.

'Liquidfloors, het Belgische bedrijf dat met Liquid Mellow een speciale variant van een kunstharsvloer ontwikkelde, biedt sinds kort ook een eigen kleurenpallet aan. Daarvoor schakelde het bedrijf de Nederlandse kleurenspecialiste Jeannette Hanenburg in. “Met deze samenwerking wilden we een ijzersterke, smaakvolle collectie creëren die voor ieder interieurproject kan dienen. Rond vier thema’s heeft Jeannette combinaties samengesteld die variëren van donker over erg levendige en felle kleuren tot bijzonder subtiele varianten van wit”, vertelt CEO Miguel Garcia.' (bron: Ik ga Bouwen & Renoveren - nr. 397)
 

Lees het hier het volledige artikel en ontdek de voordelen van polyurethaanvloeren:
IGB397-091_Gietvloeren.pdf