Open Huizendag B&B Kortrijk - 15 april

Open Huizendag B&B Kortrijk - 15 april

In april stellen wij terug graag een mooi referentieproject voor u open op de Liquidfloors Open Huizendag.
Aan de hand van een werkelijke, originele woning kan u zo alle mogelijkheden ontdekken die Liquidfloors u te bieden heeft bij het bouwen of renoveren van uw droomwoning. Zij het onze stijlvolle en onderhoudsvriendelijke inloopdouches en badafwerkingen, knappe design plinten, op maat gemaakte deurmatten van de hoogste kwaliteit of natuurlijk onze naadloos verbonden vloeren, trappen en wanden.

Deze maand bent u van harte welkom in prachtige Bed & Breakfast The View aan de Leieboorden in Kortrijk
Om het gezellige, maar toch moderne interieur te accentueren, zochten de bouwheren een vloersysteem dat zowel warm aanvoelt als strak oogt. Daarom koos men om zowel de B&B als privé volledig in de Liquid Mellow van Liquidfloors te leggen.

Zowel de kamers als de gemeenschappelijke ruimtes in de B&B zijn volledig in witte Liquidfloors gietvloer. Omwille van het onderhoudsvriendelijke karakter koos men ook voor de Liquidfloors inloopdouches met wanden en opstandjes.

Ook in de privé-vertrekken zorgen de naadloze, witte Liquidfloors voor een mooie spanning tussen het strakke interieur en het warme materiaalgebruik en meubilair.

De eigenaars vertellen u er graag meer over.

Wanneer? Zaterdag 15 april '17, van 09u00 tot 14u00
Waar? Kortrijk (Het exacte adres ontvangt u na registratie)
Interesse? Schrijf u hier in