Open Huizendag: 04 februari @Gent

Open Huizendag: 04 februari @Gent

We starten het nieuwe jaar met een nieuwe Open Huizendag in hartje Gent.
Het moment waar we met veel plezier een uniek referentieproject aan u voorstellen. Aan de hand van een werkelijke, originele woning kan u zo alle mogelijkheden ontdekken die Liquidfloors u te bieden heeft bij het bouwen of renoveren van uw droomwoning. Zij het onze stijlvolle en onderhoudsvriendelijke inloopdouches en badafwerkingen, knappe design plinten, op maat gemaakte deurmatten van de hoogste kwaliteit of natuurlijk onze naadloos verbonden vloeren, trappen en wanden.

Deze maand bent u van harte welkom in een totaal gerenoveerde herenwoning midden stad Gent.

      

In dit statige herenhuis in hartje Gent werd het interieur van beneden tot boven volledig in een modern jasje gestopt. Om het spel tussen de klassiek elementen in combinatie met de hedendaagse vormgeving nog sterker te benadrukken, koos de bouwheer voor Liquidfloors gietvloeren. De hele woning is omgevormd tot luxueuze stadsappartementen met loft.

De hele woning is van beneden tot boven voorzien van Liquid Mellow gietvloeren. Elk niveau werd dan ook naadloos verbonden met de Liquid Steps, zodat elke ruimte perfect in elkaar overvloeit. In elk appartement werden de Liquidfloors badkamers en inloopdouches geïntegreerd, met als pronkstuk de badkamer met volledig ingewerkt bad in de vloer.

De bouwheer vertelt u graag meer over.

Wanneer? Zaterdag 04 februari '17, van 09u00 tot 15u00
Waar? Gent  (Het exacte adres ontvangt u na registratie)

Door het grote succes, zijn wij volledig volzet. Wij houden u wel graag op de hoogte voor de volgende Openhuizendag.
Laat hier uw contactgegevens achter.