Liquidfloors wint 25ste Gouden Lasso

Liquidfloors wint 25ste Gouden Lasso

Miguel Garcia-Miranda, CEO van Liquidfloors werd in de gebouwen van designhuis Quinze & Milan te Kortrijk uitgeroepen tot winnaar van de 25ste Gouden Lasso. De felbegeerde award voor ondernemers wordt uitgereikt door de Jonge Cowboys, de vereniging van verdienstelijke ondernemers die op deze manier jaarlijks uitzonderlijk ondernemerschap onder aandacht brengen.

De strijd ging dit jaar, samen met hoogvliegers Alumac en Trust Team, tussen 3 bijzonder sterke ondernemingen.

Liquidfloors is dankbaar voor deze erkenning. Voor de winst, maar ook voor de dagdagelijkse inzet van het Liquidfloors-team en de vele samenwerkingen binnen hun groeiend netwerk. In zijn dankwoord richtte Miguel zich dan ook tot team en partners.

Miguel Garcia-Miranda: "Hierbij wensen wij iedereen oprecht te bedanken voor de vele fantastische samenwerkingen die er voor zorgen dat Liquidfloors geworden is wat het vandaag is: Een uniek bedrijf met unieke producten, en een aparte toekomst.

Samen met u bouwen wij gedreven verder aan dit uitzonderlijk verhaal, ons verhaal, met een ongebreidelde passie en doorzettingsvermogen. Een passie voor ons bedrijf, voor onze unieke producten, maar ook voor alle mensen hierbij betrokken.

Dank je wel!"

Het befaamde Cowboy-feest, dit jaar voorzien van originele cigarlounge en cocktailbar, ontspinde zich tot in de hele vroege uurtjes...