Liquidfloors valt opnieuw in de prijzen

Liquidfloors valt opnieuw in de prijzen

We hebben gewonnen! Na woensdag de eer te laten aan Patrick Reyntjens van GEOxyz op de West Vlaamse Jonge Ondernemer van JCI, valt Liquidfloors alsnog in de prijzen. Liquidfloors wint de dag nadien de IWT Innovatie Award 2015 in Brussel.

Het IWT (agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie) is een overheidsagentschap die innovatie ondersteunt in Vlaanderen. Het bekroont Vlaamse kmo’s die de afgelopen 5 jaar met succes een IWT-project hebben afgerond.

Liquidfloors ontwikkelde binnen dit project een eigen applicatietechniek waarmee het plaatsen van design gietvloeren drastisch verfijnd werd. Hierdoor werd een oorspronkelijk industrieel product uitermate geschikt voor moderne interieur omgevingen.

De broers Miguel en Gaetan Garcia-Miranda hebben hiermee aangetoond dat innovatie ook mogelijk en belangrijk is binnen een traditionele sector zoals de bouw.

Liquidfloors won in 2013 de Gouden Lasso en mocht in 2014 de Trendstop Bouwgazelle in ontvangst nemen als snelst groeiende jonge Belgische bouwonderneming.