LIQUIDFLOORS OP HET GROTE SCHERM

LIQUIDFLOORS OP HET GROTE SCHERM

Dat onze gietvloeren een mooie meerwaarde kunnen betekenen binnen uw interieur, dat wisten we al.
Maar dat ze zich ook perfect thuis voelen op de filmset, dat is nieuw.

LIQUID MELLOW IN DE HOOFDROL

"The Allegory of the Jam Jar", de film van Boris Kuijpers en Ruth Mellaerts, vertelt het verhaal van een zakenman die door een scheur in de muur van zijn strak appartement helemaal uit balans geraakt.
Zoals de synopsis reeds laat vermoeden, speelt ook het appartement van de protagonist een belangrijke rol in dit verhaal. En, voor wie er bij was op de laatste editie van Mijn Huis Mijn Architect, doet de locatie misschien een belletje rinkelen. Het gaat namelijk wel degelijk om Loft104 in Kortrijk, de uiterst unieke creatie van architecten Graux&Baeyens waarin onze Liquid Mellow gietvloer een prominente hoofdrol speelt.

PRIJSBEEST

Net als onze eigen innovatieve gietvloeren, is ook deze film een vernieuwende winnaar die weet te overtuigen. Eind 2015 won de film zowel de jury- als de publieksprijs voor de beste fictiefilm op de 21ste editie van het Internationaal Kortfilmfestival in Leuven, en bovendien sleepte hij ook alvast de Humo Award 2015 in de wacht. Komt daarbij dat de film geproduceerd werd door de mensen van a team producties, de stilaan befaamde filmstal waaruit Adil El Arbi en Bilall Fallah voortkomen, en je weet dat het goed zit.

vertoningen

"The Allegory of the Jam Jar" kan je ook zelf ontdekken nu vrijdag 15 januari, voorafgaand aan de avant-première van de langspeelfilm Broer tijdens het Filmfestival Oostende. Dit najaar 2016 zal hij ook te zien zijn op Canvas en komt de kortfilm ook terecht in de Delicatessen tour, waarbij een selectie van Vlaamse kortfilms van het afgelopen jaar langs culturele centra in Vlaanderen reist. Kortom, niet te missen!