Liquidfloors op Batibouw uitgeroepen tot snelst groeiende jonge bouwonderneming in België

Liquidfloors op Batibouw uitgeroepen tot snelst groeiende jonge bouwonderneming in België

Kortrijk - 27 Februari 2014

Liquidfloors werd op de Belgian Building Awards door Trendstop uitgeroepen tot Bouwgazelle 2014. De Bouwgazelle wordt jaarlijks uitgereikt op Batibouw aan de snelst groeiende en meest innoverende ondernemingen in de sector. (belgianbuildingawards.com)

Oprichters Miguel (32) en Caëtan Garcia-Miranda (29) mochten de award in ontvangst nemen voor categorie Jonge Ondernemingen, nadat Jan De Nul van het gelijknamige baggerbedrijf de 'Gevestigde Waarde' voor zijn rekening nam.

Voor Liquidfloors is het, na het winnen van de Gouden Lasso voor uitzonderlijk ondernemerschap in November l.l., op korte termijn opnieuw een mooie erkenning. Miguel Garcia-Miranda: "Het hele team is er enorm blij mee. Het is een fantastische erkenning voor ons werk en een bevestiging van onze visie op design en innovatie. Een resultaat van het ontwikkelen van zowel producten als bedrijf, we zijn hier heel fier op.."

Liquidfloors ontwikkelde unieke toepassingen van design gietvloeren, badkamers en trappen die bijzonder gesmaakt worden in de moderne architectuur. Het bedrijf, geboren in het hart van de financiële crisis, bewijst er mee dat originaliteit en innovatie ook terrein winnen in een gehavende markt.