Liquidfloors: klantentevredenheid

Liquidfloors: klantentevredenheid

Kortrijk - Liquidfloors heeft de afgelopen jaren een steile groei gekend en is vandaag koploper op terrein van moderne woon- en werkomgevingen in België. Het was daarom belangrijk om een degelijke benchmark op te stellen inzake klantentevredenheid. Hieronder volgt een greep uit de publicatie van ons klanttevredenheidsonderzoek dat eerder dit jaar is gevoerd.

Geografisch

De respondenten die aan het onderzoek hebben deelgenomen, situeren zich voor in de provincies West-en Oost-Vlaanderen, maar zijn verder vrij verdeeld over Vlaams-Brabant, Antwerpen en in stijgende mate ook in Limburg.

Administratie

Administratie is een belangrijk luik waar Liquidfloors consequent mee omgaat. Het valt op dat de tevredenheid op dit gebied groeit naarmate de organisatie bloeit. Dit is enigszins verklaarbaar door het inzetten van gespecialiseerde teamleden die de voorbije periode ons bedrijf hebben vervoegd. De belangrijkheid van de opbouw van de administratie stijgt natuurlijk ook naarmate de onderneming groter wordt. Deze stelling word door alle subgroepen geaccepteerd.

Subfloors

Subfloors, de dochteronderneming dat zijn expertise toont in ondervloeren, is opvallend positief onthaald. Zo staan we onze klanten met raad en daad bij omtrent ondervloeren.

Dit geldt voor elk project, gaande van vloerisolaties, egalines naar gipsvezelplaten en vezelcompound-versterkte chapes. Naast een gesynchroniseerde planning zijn afwerkingsgraad en eindkwaliteiten hier de grootste motivators.

Fris, jong en dynamisch

Nadat we meer dan twintig essentiële aspecten hadden onderzocht, is er een heldere globale kijk ontstaan op gebied van productkwaliteit, uitvoering en bedrijfsmatige aspecten. Dit betreft zowel de voorbije als de huidige periode. Naar de toekomst plant Liquidfloors zorgvuldig verdere wijzigingen op strategisch en onderzoeksgebied in functie van onze opdrachtgevers en klanten, dewelke wij hierbij nogmaals danken voor hun positieve medewerking!