Liquidfloors in Hedendaags Wonen

Liquidfloors in Hedendaags Wonen

Architect Katja Verdonck gaat volledig mee in de flow van Liquidfloors. Daarom 'poseren' ze samen in de nieuwste uitgave van het magazine Hedendaags Wonen.

Het magazine werd op woensdagavond 10/10/2012 in primeur aan de pers voorgesteld. Kortrijk krijgt steeds vaker de stempel van ondernemende designstad. Meteen de belangrijkste boodschap in de begeleidende speech van minister Van Quickenborne. Topgenodigden verzamelden zich voor de voorstelling bij Woodstoxx te menen en ook de minster zette even de strijd om de sjerp van Kortrijk opzij en hief een glas op de interieurgezondheid van zijn stad.

Liquidfloors genoot net als zusterbedrijf M-Interieur mee van het gebeuren als 1 van de 17 geportretteerde West-Vlaamse bouwspecialisten!

Het bewuste artikel benadrukt dat Liquidfloors voor unieke gietvloeren met grensverleggende toepassingen staat. De industriële oorsprong ver voorbij gaat het als intussen goed verspreid over een vloersysteem met een bijzonder aangenaam loopcomfort en hoogwaardige finishing.

Het bewuste project kenmerkt zich ook in een aantal specifieke eigenschappen. De bijzondere keuze van de wit-tint benadrukt het design-matige karakter van de vloer, douches en zeer bijzondere Z-trap met schaduwvoeg, die de verschillende niveaus naadloos verenigd. Het ruimtegevoel is er maximaal en de openheid creëert een heerlijke rust en ontvankelijkheid.