Liquidfloors gietvloeren op cotton island

Liquidfloors gietvloeren op cotton island

Liquidfloors gietvloeren genereren een high-end afwerking op vlak van vloerbekleding op Cotton Island in Gent.

Cotton Island is een uniek woon- en leefproject aan de rand van de Gentse binnenstad.

Een oude industriële textielsite is vertaald naar een modern, groen woon- en leefeiland. Er is ruimte voor 86 appartementen en 16 fraaie lofts.

De symbiose tussen de historische Manchester architectuur van de lofts, de hedendaagse stijl van denieuwbouwappartementen en de gerenoveerde omgeving, genereert een uitstekend habitat voor een Liquidfloors.

“De afwerking van de appartementen is bijzonder verzorgd. Een volledig geïnstalleerde keuken, modern design sanitair en een hoogwaardige bevloering maken deze kwaliteitsindruk compleet. Het is een meerwaarde voor de streek.” Aldus stad Gent.

De supra vermelde afwerkinggraad heeft Liquidfloors kunnen evenaren om een uitstekend resultaat af te leveren. Duurzaam bouwen is de clue van het project. De functionaliteit staat centraal en beantwoordt aan de strengste normen. Liquidfloors gaat volledig mee in de finesse van het project. Bovendien kan een Liquidfloor de mate van het wooncomfort handhaven.

“Thuiskomen in een oase van licht en ruimte” is de baseline die het project hanteert. Een Liquidfloor zal deze paradijselijke vertrekken ongetwijfeld een verlichte toets geven.