Laat u inspireren op zaterdag 26 en zondag 27 september 2015

Laat u inspireren op zaterdag 26 en zondag 27 september 2015

Loft van Kortrijkse onderneming Liquidfloors verkozen tot hèt referentie-project in West-Vlaanderen
op jaarlijks openhuizenweekend Mijn Huis Mijn Architect.

Op zaterdag 26 en zondag 27 september ’15 kan iedereen met (ver)bouwplannen zich opnieuw uitgebreid laten inspireren en informeren tijdens Mijn Huis Mijn Architect, een initiatief van de Orde van Architecten – Vlaamse Raad. Tijdens dit openhuizenweekend kan u bijna 170 woningen bezoeken in Vlaanderen en Brussel. Bovendien krijgt u een unieke kans om te peilen naar de ervaringen van de bewoners en kennis te maken met een architect.

Liquid Loft104: Inspiratie-project West-Vlaanderen

Specifieke aandacht gaat dit jaar naar creatief en verstandig omspringen met ruimte. Een thema waarin architecten Graux & Baeyens meer dan bedreven zijn. Zij toverden een traditionele fabrieksloft in Kortrijk om tot een uiterst unieke beleving. De ingreep bestaat uit twee niveaus die zich individueel draperen rond de bestaande kolommen en zich openvouwen naar de ramen. Het architecturale gordijn absorbeert geleidelijk het daglicht en scheidt individuele kamers van de gemeenschappelijke leefruimtes. Een fascinerend lijnenspel ontstaan door variërende concave en convexe lijnen, overkragingen en dubbelhoge plafonds. Dit alles wordt als een organische geheel vervolmaakt door de strakke en naadloze gietvloeren van Liquidfloors.

    
[Luc Roymans Photography]

 

Liquid Mellow: flexibel en zacht

Polyurethaanvloeren of PU gietvloeren hebben flexibiliteit en zachtheid als grote voordeel. Met de Liquid Mellow brengt Liquidfloors u een unieke gietvloer met ongekende elasticiteit. Deze gietvloer beschikt namelijk over een innovatieve, Full-Flex Polyurethaan gietmassa die 180° flexibel is!
De Liquid Mellow is dan ook zeer geschikt bij vloerverwarming en brengt een aangenaam loopgevoel met vloeiende warmtegeleiding. Zelfs in de badkamer, waar inloop-douches volledig kunnen worden uitgewerkt in dit systeem.
Kortom een gietvloer die zachtheid en comfort combineert met resistentie, strak design met volle, intense kleuren, en bovendien charmeert door een aangename gevoelstemperatuur.

Kom aanstaande zaterdag 26 en zondag 27 september tussen 14u en 18u naar deze inspirerende loft en ontdek zelf deze perfecte samenkomst van kunst en techniek. Gratis te bezoeken, maar vooraf te registreren via www.mijnhuismijnarchitect.com