Kussende meisjes, interieur en jong ondernemerschap

Kussende meisjes, interieur en jong ondernemerschap

Liquidfloors en Woodstoxx, 2 jonge snelgroeiers uit West Vlaanderen verenigen zich op Interieur 2014 in een vrij ongewoon concept.

De opmerkelijke samenwerking kwam tot stand na een brainstormsessie tussen de zaakvoerders. Liquidfloors ontwikkelde zich sinds haar ontstaan in 2007 tot Belgisch marktleider in gietvloeren voor de interieuromgeving. Met unieke vloersystemen, badkameruitwerkingen en trappen won deze Kortrijkse innovator dit jaar de Trends Top Bouwgazelle.

Woodstoxx is de voorbije jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler in houten vloer- en wandbekleding, terrassen en gevelafwerking.
Het bedrijf werd recent nog verkozen tot Bedrijf van het Jaar te Menen, en kende een uitzonderlijk parcours sinds de zaakvoerders de firma in 2007 boven de doopvont hielden.

2014 vroeg dan ook om een krachttoer, en een eerste gesprek leidde al snel tot een vibrerend concept: Ebony & Ivory!

Beide producten laten samenvloeien tot een origineel geheel op de Biënnale Interieur 2014; traditie verweven met innovatie. Dát was de opzet. Met 4 zaakvoerders tussen 30 en 33 jaar kan je gerust spreken van jong Kortrijks interieurgeweld dat zich verenigt.

Het resultaat is te bezoeken tussen 17 en 24 Oktober in hal 6 van de Kortrijkse Expo.
Het beursconcept kreeg naast de lyrische benaming ook een gedurfd conceptbeeld aangemeten: twee kussende meisjes!
Zwart en wit, Ebony & Ivory.

www.ebony-ivory.be

De boodschap is alvast duidelijk: contrast en diversiteit inspireren!