Inspirerend top-interieur op Open Wervendag

Inspirerend top-interieur op Open Wervendag

Op zondag 31 mei 2015 is het weer tijd voor een nieuwe editie van Open Wervendag, een initiatief van de Confederatie Bouw.

Interieurspecialisten Liquidfloors en Caractère Spanplafonds slaan dit jaar de handen in elkaar en nemen samen deel aan dit evenement door een echt top interieur voor te stellen. Een duo-project met inspirerende vloer-, muur- en plafondafwerking. U kan er de verruimende Liquid Endure en Liquid Mellow gietvloeren betreden, alsook meer te weten komen over Caractère's spanplafonds en indrukwekkende Wonderwall.

Waarom bezoeken?

Een kunstharsvloer of gietvloer kent door zijn oneindige mogelijkheden, kwaliteiten en verruimende effect een stijgende populariteit in de moderne architectuur. Hetzelfde geldt voor de strakke muur- en plafondafwerkingen die in dit project verwerkt worden. Onder het motto ‘Akoestiek=Esthetiek’ wordt hier dan ook volop gekozen voor een betere leefomgeving. Dankzij Open Wervendag kan u deze inspirerende woning bezichtigen, ideeën opdoen voor uw eigen project en meteen alle voordelen aan de lijve ontdekken. Onze technische adviseurs staan u graag te woord.

Contacteer ons via openwervendag@liquidfloors.be voor meer informatie of voor een afspraak!

Opgelet!: doordat onze deelname recent is gewijzigd, kan u op sommige communicatie van Open Wervendag een ander adres terugvinden in Kortrijk. Deze locatie zal niet toegankelijk zijn. Wij nodigen u graag uit ons te bezoeken op onze werf te Wetteren. Kan u er niet bij zijn op Open Wervendag, dan kan u uiteraard wel steeds onze showroom bezoeken in Kortrijk.