Gietvloeren: naadloos, sterk en onderhoudsvriendelijk

Gietvloeren: naadloos, sterk en onderhoudsvriendelijk

Beleef het vloersysteem van de 21ste eeuw. De ongekende populariteit van kunsthars gietvloeren in de hedendaagse interieurarchitectuur is geen toeval. Al meer dan 25 jaar bewijzen deze veelzijdige applicaties hun krachten bij industriële toepassingen.

Vandaag zijn deze systemen verfijnd en veelzijdig beschikbaar in een waaier van kleuren en structuren, volledig geïmplementeerd in uw interieur. Bovendien is Liquid Floors een absolute specialist in het feilloos aanbrengen van uw gietvloer.

Onze klanten kiezen niet enkel voor een design gietvloer wegens zijn hoge slijtvastheid of ongekend onderhoudsgemak. Vooral de naadloze aanblik en creatieve mogelijkheden bekoren de eigenaar van een Liquid Floor.

Ongelooflijke strakke gietvloeren

Mooi op zichzelf of in combinatie met bijvoorbeeld tapijt, parket, of een plankenvloer vormt een strakke gietvloer een absolute voltreffer in het hedendaagse interieur.

Integratie in kleur en vorm

De vloer wordt dus harmonieus aangepast aan uw woon-en decoratiestijl en niet andersom.

Een aangenaam warm loopgevoel is het resultaat van precisiewerk. De vloer wordt zodanig geplaatst dat het in combinatie metvloerverwarming hoger rendeert dan andere systemen. Bovendien is de Liquid Floor toepasbaar in uw badkamer of douche, dankzij de 100% waterdichtheid.

Groen licht

Design gietvloeren worden zowel in nieuwbouw als renovatieprojecten toegepast.

Ongeacht uw ondergrond, van chape tot tegelvloer. Dit bespaart u uitbraakwerken.

Het is wel van belang dat er enkele regels worden gerespecteerd:

  • droog;
  • grondige inspectie;
  • stofvrij;
  • hermetisch afgesloten.

Nadat er aan deze voorwaarden is voldaan krijgen onze gespecialiseerde vakmensen groen licht om uw gekozen systeem uit te voeren volgens de regels der kunst.

Budgetpret

Bij een stabiele ondergrond is het dus geen uitbraak verreist:

  • geen uitbraak
  • geen afval
  • geen containers
  • geen kosten
  • geen ongemakken!

Op termijn is dit ook een uniek voordeel van deze vloeren ten opzichte van de beschikbare alternatieven als zachte vloerbekleding.

Niet alleen is de levensduur van uw gietvloer doorgaans veel langer, in plaats van uitbraak en herleggen volstaan een kleine ingreep voor opnieuw een heel lange termijn van trouwe dienst.

Als u in de toekomst wenst te veranderen van kleur of ontwerp is dit een weinig

arbeidsintensieve of dure procedure. De vloer kan immers steeds worden opgeruwd en eenvoudig overlaagd met een krasbestendige coatlaag.

Liquidfloors – Oneindige mogelijkheden

Met unieke samenstellingen combineert Liquidfloors het beste van verschillende kunstharsen in hoogkwalitatieve systemen. Als resultaat bieden wij u vandaag vloeren met een ongeëvenaarde look & feel. Een LiquidFloor kiest u niet toevallig!