Gietvloeren aangepast aan verschuivingen in de woningmarkt

Gietvloeren aangepast aan verschuivingen in de woningmarkt

Batibouw, het grootste bouw-en renovatiesalon in belgië verwacht ook dit jaar veel bezoekers met bouw en verbouwplannen. Liquidfloors ging trendspotten!

Praktisch, strak en minimalistisch maar tegelijk gezellig zijn de kernwoorden die de ontwikkelingen in de woningmarkt het best kunnen omschrijven. Thuiskomen in licht en ruimte lijken primair.

Tendensen vertellen ons dat het aantal kamers in de woning nog beperkter wordt.

Creatief omgaan met wanden en kamerindeling is dus de boodschap (denk naadloze vloeren die ruimtes flink gaan opentrekken), maar ook gezondheid is een belangrijk aspect dat geïmplementeerd wordt in een modern interieur. Naast de nodige aandacht voor luchtverversing is ook een strakke en naadloze gietvloer niet alleen uitstekend om een ruimte effect te handhaven, maar ook om allergieën te gaan bestrijden. Hygiëne en anti-allergische vloerbekleding zijn niet zelden het onderwerp van een lange zoektocht.

Liquidfloors plaatst enkel producten die ook bij de applicatie geen giftige stoffen of emissies herbergen. Door aanhoudende inspanningen van fabrikanten en grondstoffenleveranciers is elke Liquidfloor namelijk sinds dag 1 volledig ondersteunend aan uw gezondheid!