Gietvloer slipgevaar?

Gietvloer slipgevaar?

Vraag van de maand: Liquid Mellow beschermt u en uw douche.

Ann-Sophie uit Marke heeft een Liquid Mellow systeem in haar inloopdouche laten plaatsen en vraagt zich af of er slipgevaar is voor de kinderen?

Ann-Sophie: "Nadat het gelijkvloeres met succes door Liquidfloors is gerealiseerd, hebben we gekozen om denaadloze vloer naar boven door te trekken. De trap, de hal alsook de badkamer staan op het programma. Het ontwerp ziet er alvast veelbelovend uit, maar ik maak me zorgen over slipgevaar in de inloopdouche? Is mijn zorg terecht? "

David, technisch adviseur: “De zorgen van Ann-Sophie zijn begrijpelijk maar onnodig. Dit komt doordat de toplaag van onze Liquid Mellow systemen die in badkamers worden toegepast een lichte antislipeigenschap hebben. Uit testen is gebleken dat onze toplagen zelfs een stuk minder glad zijn dan heel wat douchetubes . Bovendien hanteren we uiteraard een helling om het opspattend nat tegen te gaan. Een naadloos geïntegreerde afvoersysteem laat water maximaal aflopen. Met een minimum aan water op de vloer is er een maximale reductie van slipgevaar. We voorspellen geen nattigheid. Kortom, er bestaat geen slipgevaar met het Liquid Mellow systeem, u kunt met een gerust hart de kinderen zelfstandig laten douchen. Bovendien maken schimmel en vuile voegen geen kans!"