Een stand op Batibouw of liever een ècht project?

Een stand op Batibouw of liever een ècht project?

Van donderdag 25 februari tot en met zondag 6 maart 2016 zwaaien de deuren van Batibouw, de grootste beurs in de bouw-, renovatie- en woonsector, opnieuw open.

Als expert in design gietvloeren, zijn we ervan overtuigd dat Batibouw een interessante ontmoetingsplek is voor zij die gaan bouwen, verbouwen of renoveren. Dat weten we, en toch is Liquidfloors dit jaar niet aanwezig op deze bouwbeurs.

Een Liquidfloors gietvloer is namelijk een element in uw interieur dat zich best laat voelen. Fysiek, maar ook in de ruimte. Bovendien vinden we het belangrijk om tijd te maken voor u en uw vragen. We nodigen u dan ook liever uit in onze showroom te Kortrijk, of op een van onze maandelijkse Open Huizendagen.

De eerstvolgende Liquidfloors Open Huizendag vindt trouwens plaats in dezelfde periode als Batibouw, op 27 februari 2016, van 09u-14u in Kruishoutem. U kan dus perfect de beide op elkaar laten aansluiten. Op een afgesproken uur leiden we u graag persoonlijk rond in een pas afgewerkte nieuwbouw woning met aansluitende praktijk ruimte. Interesse? Dan kan je nu al inschrijven via deze link.
 

In maart hebben we ook reeds een nieuw, modern project voor u klaarstaan in Laarne. Inschrijven daarvoor kan hier.

Volg ons op Facebook of bezorg ons uw gegevens via openhuizendag@liquidfloors.be voor meer informatie over de volgende edities!