Betonvloeren: ga voor een duurzame oplossing

Betonvloeren: ga voor een duurzame oplossing

Op zoek naar betonvloeren voor uw woning of zaak? Kies verstandig en ga voor een duurzame oplossing. Gietvloeren zijn onderhoudsvriendelijk, vloeistofdicht, slijtvast, en volledig naadloos.

Betonvloeren, woonbeton, kunstharsvloeren of gietvloeren: allemaal synoniemen voor een type vloeren dat aan een steile opmars bezig is. Vooral in moderne of strakke interieurs brengen deze vloeren een ongekende meerwaarde. Door kleuropties en hun naadloze karakter bereikt men een nadrukkelijk verruimend effect.

Om maximaal naadloos te werken, met egale en volle kleuren, en vooral een resistent en vloeistofdicht oppervlak te verkrijgen wordt gewerkt met kunstharsen.

LIQUIDFLOORS® plaatst kunsthars gietvloeren met precisie en expertise. Bij ons staat design, hygiëne en onderhoudsgemak centraal. De UV bestendige toplaag LIQUID Duraseal 181 helpt deze drie vereisten mee te realiseren. Of dat nu bij u thuis, in uw zaak of in een openbaar gebouw is, we gaan voor een designvloer met optimale vooruitzichten.

Een gietvloer van LIQUIDFLOORS® kan geplaatst worden op een zandcementbed, gipsvezelplaten, diverse houten ondergronden en zelfs over een bestaande tegelvloer.