Bedankt en tot volgend jaar!

Bedankt en tot volgend jaar!

2015 zit er bijna op. We kijken terug op een heel mooi jaar, waarin we opnieuw veel klanten blij hebben gemaakt met een strak nieuwe gietvloer, een modern en verfrissend interieur, een nieuwe start. Daarnaast was het ook een jaar waarin we met trots werden beloond voor onze inspanningen om kwalitatieve en innovatieve producten aan te bieden. En, de start van een succesvolle reeks Open Huizendagen die we met veel plezier zullen verderzetten in het komende jaar.

We willen onze klanten van harte bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen het afgelopen jaar. We staan in 2016 weer volle energie voor u klaar om geheel naar uw wensen uw nieuwe woonst te voorzien van een Liquid laagje, van inkom mat over de trap, doorheen de leefruimtes, tot in de badkamer. Voor inspiratie tijdens de feestdagen kan u natuurlijk steeds even kijken bij eerdere realisaties.

Vanaf zaterdag 19 december 2015 tot 1 januari 2016 zijn wij even gesloten vanwege de kerstvakantie. Vanaf maandag 4 januari gaan we weer fris en uitgerust aan de slag. Heeft u in deze periode vragen? Neem gerust contact op. Wij komen hier in het nieuwe jaar zo snel mogelijk op terug.

Wij wensen iedereen alvast bijzonder fijne feestdagen, een deugddoende vakantie en een schitterend 2016!