5 Unieke Voordelen van een LiquidFloors gietvloer

5 Unieke Voordelen van een LiquidFloors gietvloer

1. Overal toepasbaar

Een gietvloer van Liquidfloors kan geplaatst worden in uw living, keuken, slaapkamer, badkamer, kantoor, kelder, garage enz. Kortom; overal in uw woning. Door een out-of-the-box benadering van onze kunstharsvloeren zorgen wij voor unieke toepassingen binnen uw interieur. Zwevende trappen en design bloktrappen, maar ook volledige badkamers en inloopdouches behoren tot de mogelijkheden, inclusief naadloos aansluitende wanden in hetzelfde materiaal.

Liquidfloors is buiten de residentiële omgeving ook perfect toepasbaar in kantoren, retail, horeca en andere projecten. Met uw idee en onze creativiteit maken we er vast iets moois van!

Klik hier voor een selectie van onze meest spraakmakende projecten.
 

2. Akoestisch dempend

Liquidfloors gietvloeren zijn akoestisch dempend waardoor voetstappen veel minder storen en omgevingsgeluiden beter worden opgevangen. Harde vloeren en vloersystemen weerkaatsen geluidstrillingen, terwijl deze door onze zachte gietvloeren mooi worden gedempt. Bijzonder voordelig in een kantoor- of appartementsgebouw, maar ook in uw huis een uiterst dankbare eigenschap.
 

3. Slipvast

Slipvaste gietvloeren of slipvastheid van een gietvloer is in elk project belangrijk. Een Liquidfloors gietvloer is tot 30 maal slipvaster dan alternatieve vloersystemen. Onze kunstharsvloeren zijn zo bijzonder geschikt voor de afwerking van badkamers en natte cellen. Volledig in gietvloer uitgewerkte douches en omkastingen van bijvoorbeeld een ingewerkte badkuip, krijgen een naadloze overgang naar de vloer en aanliggende ruimtes.

4. Ingewerkte verlichting

Het integreren van verlichting in uw gietvloer kan voor zowel esthetische doeleinden als uit veiligheidsoverwegingen en is bovendien ‘toekomstbestendig’. Reeds vaak gebruikt in publieke en commerciële projecten wordt deze techniek ook steeds prominenter in residentiële woningen en draagt het eveneens bij aan de harmonie van uw interieur.

Liquidfloors is een echte trendsetter en ervaringsdeskundige binnen dit domein. Contacteer ons voor meer info en wees welkom voor een afspraak in onze showroom!

5. Brandveilig

De vuurbestendigheid van onze gietvloeren is afgestemd op de strengste Europese richtlijnen inzake brandveiligheid en brandvertragende eigenschappen, met bijhorende normeringen en attesten. In hotels en commerciële projecten is dit een noodzaak, bij u thuis is dit zeker niet minder belangrijk.

Brandveiligheid is een ernstige zaak en de vertraging van een uitbreidend vuur kan het verschil maken bij het redden van levens.

Ontdek hier meer voordelen van Liquidfloors gietvloeren!