18/06 LiquidFloors Open Huizendag @ Waregem

18/06 LiquidFloors Open Huizendag @ Waregem

LAAT U INSPIREREN OP ONS MAANDELIJKS TOONMOMENT

Het begint stilaan een mooie traditie te worden, de Liquidfloors Open Huizendagen. Het moment waar we met veel plezier een uniek referentieproject aan u voorstellen. Aan de hand van een werkelijke, originele woning kan u zo alle mogelijkheden ontdekken die Liquidfloors u te bieden heeft bij het bouwen of renoveren van uw droomwoning. Zij het onze stijlvolle en onderhoudsvriendelijke inloopdouches en badafwerkingen, knappe design plinten, op maat gemaakte deurmatten van de hoogste kwaliteit of natuurlijk onze naadloos verbonden vloeren, trappen en wanden.

Deze maand bent u van harte welkom in een volledig gerenoveerde gezinswoning te Waregem, met zowel Liquid Floors, Liquid Bathing als Liquid Steps, die alle ruimtes vloeiend weten te verbinden. Naast de grondige transformatie van de bestaande structuren werd ook een extra achterbouw met verdiep bijgebouwd.
De bewoners vertellen er u graag meer over! Deze woning bevindt zich in finale afwerkingsfase.
 

Wanneer? 18 juni  ’16 – 09u tot 14u
Waar? Waregem (exact adres na inschrijving)

>> Schrijf u hier in <<

een neus voor kwaliteit

In hun zoektocht naar de beste technieken en materialen voor de afwerking van hun interieur, kwamen de bewoners niet enkel bij Liquidfloors terecht, maar werd ook een samenwerking aangegaan met onze partner Caractère Spanplafonds. Zij verzorgden de plafondafwerking van de volledige benedenverdieping met geheel eigen akoestische spanplafonds, ingewerkte verlichting op maat en zelfs een volledig lichtgevend plafond!

ZOMERMAANDEN

Opgelet, tijdens de zomermaanden organiseren we tijdelijk geen open huizendagen.
Vanaf september zijn we opnieuw van de partij met meer inspirerende projecten. Volg ons op facebook voor de laatste updates!