14/11 is Open Huizendag!

14/11 is Open Huizendag!

 

U heeft plannen om te bouwen of te renoveren, maar kijkt nog uit naar een geschikte vloer? Of u kent reeds alle voordelen van een Liquidfloors gietvloer, maar had deze graag nog even in een ècht project gezien. Dan is het volgende evenement zeker iets voor u!

Na een succesvolle eerste editie afgelopen zomer, waarin we u een nieuwbouwwoning in finale afwerkingsfase lieten zien,  opent Liquidfloors deze keer speciaal voor u de deuren van een echte klassebak. Een bijzonder strak afgelijnde zwart-wit compositie waarin onze Liquid Mellow zich helemaal thuis voelt.

Kom langs op zaterdag 14 november 2015 en laat u aan de hand van reële voorbeelden informeren over de gebruikte toepassingen en technieken. Deze editie gaat door in Ieper* tussen 09u en 14u. Exacte adres-gegevens ontvangt u de week voordien en na inschrijving via openhuizendag@liquidfloors.be.

Tot binnenkort!

 

*U kan er deze editie niet bijzijn, maar heeft wel interesse? Bezoek dan onze showroom te Kortrijk, of laat uw gegevens na voor een volgende editie in een andere regio.