Liquid Endur - Gietvloer garage epoxy

Liquid Endur

LIQUID ENDUR: GEGOTEN DUURZAAMHEID

Duurzaamheid is de essentie van de Liquid Endur, een gietvloer met zeer hoge resistentiewaardes.

Een garagevloer of een gietvloer voor bepaalde werkruimtes of uw atelier? De Liquid Endur is bestand tegen alkalische zuren en een veelvoud aan andere chemicaliën en weekmakers uit bijvoorbeeld rubberbanden.

Een gietvloer in de garage kan ook een blikvanger zijn. Diverse autofanaten vonden in de loop der jaren hun weg naar de Liquid Endur. Garagevloeren hoeven immers aan geen cliché's te beantwoorden. Van een subtiele ondersteuning van uw favoriete wagen, tot en met het integreren van logo's en patronen. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden die een Liquidfloors gietvloer kan bieden.

De hoge druksterkte van deze kunstharsvloer brengt u bovendien een gietvloer die voorzien is op hoge puntbelastingen. De Liquid Endur gietlaag bereikt een hardheid tot 50 newton/mm², wat garant staat voor een oersterke vloer waar duurzaamheid en zware belasting centraal staan. Deze vloer is uitermate geschikt voor veeleisende bestemmingen zoals keukens, ateliers, bergingen, hallen, werkterreinen, autostaanplaatsen, garages etc.