Gietvloer Eigen professionele plaatsing

Eigen professionele plaatsing

Naadloze gietvloeren van Liquidfloors worden geplaatst middels de eigen ontwikkelde gietvloer applicatiemethodes die er voor zorgen dat zettingsvoegen op elegante wijze worden overlaagd met de gietvloer. Hierdoor kan een Liquidfloors gietvloer volledig naadloos geplaatst worden, zelfs tussen verschillende ruimtes. Een eigenschap die op zijn beurt vele voordelen met zich meebrengt, zoals hygiëne en gemak in onderhoud.

Liquidfloors' gietvloeren zijn dan ook de meest naadloze gietvloeren op de markt.

Een gietvloer van Liquidfloors kan geplaatst worden in uw living, keuken, slaapkamer, berging, kelder, garage ... Kortom; overal in uw woning. Maar een out-of-the-box benadering van onze kunstharsvloeren zorgt voor unieke effecten. Bij ons kan u namelijk terecht voor het verder uitwerken van uw interieur in gietvloer, en zo in het zelfde materiaal een naadloze trap, tredes tot zelfs badkamer- en wellnessuitbekledingen verkrijgen.

Liquidfloors is buiten de residentiële omgeving ook perfect toepasbaar in kantoren, winkels en andere retailzaken, horeca en projecten.

Klik hier voor een overzicht van onze meest spraakmakende gietvloer projecten.

Bij duurzame gietvloeren volgt design functie. U kiest voor een design gietvloer, maar wel voor vele jaren. Bovenop de 10 jaar garantie, zijn Liquidfloors gietvloeren ontwikkeld om u decennialang te dienen. Huisdieren, druk beloop, kantooromgevingen of werkvloeren, met Liquidfloors kiest u voor degelijkheid en duurzaamheid die deze omstandigheden gemakkelijk de baas kunnen.

De slijtvastheid van onze gietvloeren wordt iedere dag bewezen door de vele projecten in retail, kantoor en horeca omgevingen, waar jaarlijks duizenden mensen dag in dag uit onze gietvloeren bewandelen. Onze Liquid Mellow gietvloer wordt tevens gekeurd volgens de strengste Europese richtlijnen voor kunstharsvloeren. Indien slijtage na vele jaren toch optreedt, heeft u met Liquidfloors steeds de mogelijkheid om de toplaag te vervangen, dit zonder uitbraak van de volledige vloer of de noodzaak om deuren aan te passen aan nieuwe hoogtes. Onze gietvloeren zijn immers slechts 3 tot 4 mm dik, maar hebben uitzonderlijk duurzame eigenschappen.

Neem vandaag nog contact op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Onderhoud van een gietvloer is een uiterst aangenaam onderwerp. Gietvloeren laten zich sneller en efficiënter reinigen dan eender welk klassiek vloersysteem. Het strak en naadloos oppervlak van een Liquidfloors gietvloer staat voor hygiëne en onderhoudsgemak.

Hoewel deze vloeren door hun industriële roots garant staat voor resistentie tegen de meeste zuren en chemicaliën is niet elk onderhoudsmodel geschikt voor reiniging van uw gietvloer.

Net als bij andere vloeren gedijen deze vloeren best onder een specifieke reiniging die schoonmaakt, maar tegelijk ook beschermt en verzorgt. LIQUIDFLOORS ontwikkelde in samenwerking met Belgische fabrikanten een aangepast en eenvoudig reinigingsprogramma die deze taken perfect verzorgt, zodat u wel heel lang kunt genieten van uw bijzondere vloer, zonder strepen of vlekken!

Lees hier over onze onderhoudsproducten.

Elke gietvloer van Liquidfloors heeft 10 jaar garantie. Toch is elke gietvloer gebouwd met de duurzaamheid om tientallen jaren mee te gaan. Mocht de vloer ooit versleten zijn door zeer intensief gebruik dan hoeft u enkel de toplaag te vervangen zonder uitbraak van uw volledige gietvloer. U kan dan opnieuw elke mogelijke kleur kiezen die u wil.

De gietvloeren van Liquidfloors zijn akoestisch dempend waardoor voetstappen veel minder storen en omgevingsgeluiden mild worden opgevangen. Harde vloeren en vloersystemen weerkaatsen trillingen en geluid, waar deze door onze gietvloeren zacht worden gedempt. Bijzonder voordelig in een kantoor- of appartementsgebouw, maar ook in uw huis een dankbaar voordeel.

Voor een anti-allergische vloer bent u met de gietvloeren van Liquidfloors aan het juiste adres. Een gietvloer is een zeer slechte basis voor huisstofmijt of andere allergenen. Een gietvloer is dus zeer geschikt voor mensen die gevoelig zijn aan allergie.

Liquidfloors BVBA is een Belgisch gietvloeren bedrijf. Zij werkt enkel met eigen applicateurs die zij zelf opleidt. Haar uniek applicatieproces zorgt voor uitzonderlijk vlakke gietvloeren van de hoogste kwaliteit. Daarom kiezen toparchitecten vandaag voor Liquidfloors. Naast kwaliteit is professionaliteit de grootste waarde die het bedrijf naastreeft. U kan er dus van op aan dat Liquidfloors meedenkt met uw project, stipt de planning nastreeft en elk project van de nodige kwaliteitscontroles voorziet. Dit begint bij het adviseren en beoordelen van de ondervloer en eventuele vloerverwarming.

De mensen achter Liquidfloors hebben hun strepen verdiend in de sector van high-end interieurafwerking. Zij zijn als eerste in België begonnen met het onderzoek naar een applicatiemethode voor gietvloeren in interieuromgevingen. Dit onderzoek werd gesteund door de Vlaamse overheid met een subsidie voor innovatie van IWT.

Meer over Liquidfloors

Liquidfloors werkt enkel met Europees ontwikkelde en gekeurde producten met de hoogste ecologische eigenschappen en de hoogste kwaliteit om zowel uw gezondheid als deze van onze medewerkers te garanderen. Onze vloeren zijn dan ook 100% solventvrij en gezond voor mens en dier.

Bij de productieprocessen naar Scandinavische normen wordt tevens nauwlettend toegezien op de ecologische rekening van de volledige productyclus.

Van grondstofwinning tot preparatie van de vloeren, transporteren van onze goederen, applicatie in uw project, vele jaren beleven en genieten van uw gietvloer tot en met de recyclagecyclus; met Liquidfloors maakt u een bewust ecologische keuze.

Liquidfloors werkt enkel met intern opgeleide mensen en eigen producten voor de plaatsing van uw gietvloer. Uw gietvloer wordt niet aan een onderaannemer toevertrouwd. De beheersing van de kwaliteit staat steeds voorop.

Continue onderzoek, ontwikkeling en specifieke opleidingsprogramma's voor binnen- en buitendienst verzekeren een beproefd en bewezen resultaat.

Liquidfloors steunt op een uniek applicatieproces met op maat geproduceerde kunstharsen en systemen. Interne training, uitvoering en begeleiding is dan ook van groot belang om onze klant te verzekeren van het juiste resultaat.

Een gietvloer van Liquidfloors is één van de meest hygiënische vloeroplossingen die u kan krijgen. De toplaag is immers 100% niet-poreus. Vuil en bacteriën kunnen dus niet in de vloer dringen. Bovendien zijn er ook geen voegen die vuilresten kunnen bevatten. Elk spoor blijft dus letterlijk bovenop de vloer liggen en kan gemakkelijk weggenomen worden met de juiste onderhoudsproducten.

Dit maakt een gietvloer de ideale keuze voor uw keuken, badkamer en andere ruimtes in uw woning. Het hygiënisch karakter draagt ook bij tot de kindvriendelijkheid van de vloer.

Ook in horeca- en zorgomgevingen is dit een gewaardeerd kenmerk.

Gietvloer in combinatie met vloerverwarming is een perfecte combinatie. Parketvloeren, tegelvloeren en andere klassieke systemen hebben als gemene deler dat zij vaak een isolerende factor vormen bij vloerverwarming. Dit werkt contraproductief in combinatie met vloerverwarming. Onze gietvloeren vormen door hun laagdikte van 3 tot 4mm en warmtegeleidende capaciteiten een dankbare partner voor het rendement van uw vloerverwarming.

De gietvloer neemt ook vlot de omgevingstemperatuur op waardoor een anders kil aanvoelen van de vloer vermeden wordt.

Op een Liquidfloors gietvloer loopt u graag blootsvoets, ook buiten de badkamer.

Een gietvloer is zonder twijfel een kindvriendelijke vloer. De gietvloeren van Liquidfloors zijn licht indrukbaar, vergelijkbaar met een sportvloer. Dit draagt onder andere bij aan de duurzaamheid van de vloer maar ook aan het zachte loopcomfort. Naar jonge kinderen toe geeft dit het voordeel dat de vloer de eventuele schokken van een valpartij veel beter opvangt dan bij een tegelvloer.

Bovendien neemt de vloer ook de temperatuur aan van de omgeving, zodat ook kleine voetjes geen kille vloer bewandelen.

De visueel verruimende eigenschap van een naadloze gietvloer komt in bijv. badkamers en kleine ruimtes bijzonder goed tot zijn recht. Maar, ook in grotere kamers accentueert dit soort vloer sterk het ruimtegevoel. Bovendien is er een onmiskenbaar voordeel die een gietvloer heeft tegenover ieder alternatief in vloerafwerking, zijnde subtiliteit.

Er is immers niets zo kalm aanwezig als een 100% naadloze gietvloer in een geslaagde kleurtint.

Laat uw favoriete interieuraccenten, designmeubelen en kunst spreken in een rustgevend kader.

Het zijn vaak de blikvangers in uw interieur die het hem doen, al dan niet in combinatie met een flatterend design tapijt...

Een stabiele, droge tegelvloer of betonvloer kan dienen als basis voor het overlagen met een Liquidfloors gietvloer.

Dit maakt de vloeren ook bijzonder geschikt voor renovatie projecten en aanbouw van nieuwe delen aan de woning. Hiermee kunt u in veel gevallen een pak besparen met onnodige uitbraak of nieuwe ondervloeren.

Denk bijvoorbeeld aan het inwerken van nieuwe elektriciteitsleidingen of sanitaire leidingen en afvoeren. Zorgvuldig ingeslepen uitsparingen kunnen worden dichtgewerkt met aangepaste mortels, en nadien mooi worden overlaagd met onze gietvloeren.

Een totale dikte van 3 mm vermijdt bovendien ingrepen aan dorpels, raamprofielen of deurhoogtes.

Neem contact op om uw renovatieproject te bespreken.

Een naadloze vloer verruimt de kamer. Als eerder vermeld een dankbaar gegeven in bijvoorbeeld badkamers, maar ook in reeds aanzienlijke oppervlaktes bereik je zo een maximaal ruimtevergrotend effect.

Naadloze gietvloeren in een egale, mooie kleurtint brengen een rust in de ruimte, een vervagen van afscheiding en grenzen.

De vloei van een interieur is belangrijk. Een harmonieus geheel is ongeacht de stijl steeds het streven. Een naadloze gietvloer sluit hier dan ook perfect bij aan. Zo kunnen kleur van wanden en vloer op elkaar worden afgestemd tot een 'blending' geheel, of kunnen mooie contrasten worden gespeeld met andere elementen in het project.

Slipvaste gietvloeren of slipvastheid van een gietvloer is in elk project belangrijk. Een Liquidfloors gietvloer is tot 30 maal slipvaster dan alternatieve vloersystemen. Onze kunstharsvloeren zijn zo bijzonder geschikt voor de afwerking van badkamers en natte cellen. Volledig ingewerkte douches in gietvloer, en omkastingen van bijvoorbeeld een ingewerkte badkuip krijgen een naadloze overgang naar vloer en de nabije ruimtes.

Liquidfloors creëerde een uitgebreid gamma van 44 unieke kleuren voor gietvloeren, een 'staal-o-theek' van designkleuren die elk project kunnen dienen met een bijzonder kleuraccent. Subtiel of uitgesproken. Hiervoor werkten wij samen met diverse kleurspecialisten en interieurarchitecten, en beschikken onze adviseurs over een specifieke opleiding in kleurenleer.

Indien u na enkele jaren een andere kleur gietvloer wenst, plaatsen wij eenvoudig een nieuwe laag met een nieuwe kleur over de bestaande vloer, zonder uitbraak van uw bestaande gietvloer.

Uitzonderlijk vlakke gietvloeren. Dat is waar Liquidfloors voor staat. Dankzij de door Liquidfloors ontwikkelde applicatiemethode en producten is een Liquidfloors gietvloer snel te herkennen.

Vlaktegraad is bij een gietvloer van groot belang. Hoe vlakker de vloer, hoe mooier, maar ook hoe slijtvaster. Een hobbelige structuur is nefast voor de slijtvastheid. Het herhaaldelijk bewandelen van de vloer zorgt ervoor dat deze hobbels veel sneller zullen afslijten. Vlaktegraad is dus een maatstaf van kwaliteit.

Onze gietvloeren zijn uitzonderlijk vlak met een absoluut minimum aan "orange-peel" structuur. Overtuig uzelf met een afspraak in de showroom. Onze medewerkers voorzien u graag van stalen waarop u de vlakke structuur zelf kan waarnemen. Of neem alvast een kijkje bij onze referenties.

Door geavanceerde printtechnieken, afstemming van producten en nauwe samenwerking met toonaangevende partners in deze sector is het mogelijk een printmotief te bekomen in uw gietvloer. Naast markeerlijnen en informatie kunnen zo ook unieke decoratieve motieven in uw vloer verwerkt worden, dit naar smaak van de artiest. Uw logo verwerkt in de vloer is dus mogelijk.

Maak het gek. U bent welkom.

Het integreren van verlichting in uw gietvloer voor zowel esthetische doeleinden als veiligheidsoverwegingen is als een blik naar de toekomst. Deze techniek wordt steeds belangrijker en draagt eveneens bij aan de harmonie binnen uw interieur.

Liquidfloors is een pionier in geavanceerde toepassingen binnen deze domeinen. Contacteer ons voor meer info en wees welkom voor een afspraak in onze showroom.

De vuurbestendigheid van onze gietvloeren is afgestemd op de strengste Europese richtlijnen inzake brandveiligheid en brandvertragende eigenschappen, met bijhorende normeringen en attesten.

In hotels en commerciële projecten is dit een noodzaak. Bij u thuis is dit echter zeker niet minder belangrijk.
Brandveiligheid is een ernstige zaak en de vertraging van een uitbreidend vuur kan het verschil betekenen bij het redden van levens.

Het warme loopcomfort van een gietvloer, en het geleiden van warmte doorheen een Liquidfloors gietvloer is voor ons sinds jaar en dag een prioriteit. Een gietvloer neemt enerzijds de omgevingstemperatuur op en leent zich anderzijds perfect voor het doorgeven van de warmte van een vloerverwarming.

Loopcomfort en aangenaam blootvoets wandelen op een zacht systeem zoals de Liquid Mellow behoren tot onze belangrijkste peilers. Een gietvloer van Liquidfloors betekent de warmte van kurkvloer in een naadloos design, de naturel van hout in een onderhoudsvriendelijke gietvloer.

Liquidfloors werkt enkel met intern opgeleide mensen en eigen producten voor de plaatsing van uw gietvloer. Uw gietvloer wordt niet aan een onderaannemer toevertrouwd. De beheersing van de kwaliteit staat steeds voorop.

Continue onderzoek, ontwikkeling en specifieke opleidingsprogramma's voor binnen- en buitendienst verzekeren een beproefd en bewezen resultaat.

Liquidfloors steunt op een uniek applicatieproces met op maat geproduceerde kunstharsen en systemen. Interne training, uitvoering en begeleiding is dan ook van groot belang om onze klant te verzekeren van het juiste resultaat.